nesto istocno... na moru bila proslo ljeto 3 tjedna, 1 tjedan Biograd, 1 tjedan Korcula, 1 tjedan Vis, 1 dan Hvar i par puta na kupanje u Crikvenicu...Ali ne znam za ovu, trazim posao pa ne bi bilo pametno
ej maticki, bila sam zadnji put prije dvije godine - Brac, Primosten, Jadria, Rab...Idem cesto u HRV, ali ne mogu izet godisnji preko ljeto - to nam je naj veca sezona na poslu. Mislim da ce me sef pustit u lipanj, ali nije sigurno.
Hej oluja'95
Izgleda da nam je najsporiji forum ovdje, ali ne predajemo se. Ja sam tu od 2001 stalno, ali sa prekidima jos i dosta dulje. Ne poznajem maltene nikoga sa exyu podrucja u A'damu, jer sam imao nekih neugodnih iskustava, tako da sam sada dosta oprezniji.
Sada nisam vise siguran da cu uspjeti otici u Hrvatsku ovoga ljeta u procesu sam mijenjanja izmedju 2 poslodavca, i poprilicno cu imati kojekakvih traininga i putovanja u vezi s tim, ali na zalost ne u Hrvatsku.
BTW, u kojoj si drzavi u US?
Pa da, naj sporiji ali bolje ikad nego nikad. Vratila se iz HRV jucer, ajme, kako mi se nije dalo.
Sto se tice ex-YU ekipa u A'damu, ne interesira me uopce. Neki sam upoznala kad sam dosla i ne odgovari mi njihov mentalitet - ima ih koji zive ovdje vec preko 10 godina i dana radnog staza nema. To je meni neshvatljivo.
Hej Oluja, kako je bilo??
Nadam se da si se dobro zabavila i napunila baterije.
To je zasigurno ista skvadra koju sam i ja upoznao i ni meni ne odgovara, mozda mi nismo prokuzili kako to funkcionira Ja se bavim tehnickim poslom, planiranje, organizacija i izvedba privremenih audio video i mreza za konferencije i kongrese u A'damu pri jednoj US firmi.
Daj napisi kako ti je bilo....
ej.... there are lots i think. probably its just that everyone has gone back to enjoy the nice summer seas/beaches/mountains/parties and mama's homecooked food.