July 26, 2008 2:50:35 AM CEST
gde (Jul 24 2008, 11:51 PM) said: > original post
Hvala puno. Ja sam iz Uzica. Posao je na godinu dana. A videcemo za kasnije. Za sada sam od ponedeljka do petka ovde, a za vikend idem u London. To ce se verovatno promeniti kada to budem nasla stan u Amsterdamu. Kakvi su tvoji utisci, posto si i ti relativno nova?
Mi smo smo ovde skoro godinu dana. Nas smo ovde dvoje (zena i ja). Mi smo dosli ovde nakon 13 godina u Kanadi, tako da nam je sve interesantno jer je za nas novo. Ovde ima jako puno toga da se vidi. Inace smo iz Beograda. Posto smo dugo ziveli u Kanadi malo smo se "razmazili" pa nam smetaju male ulice, mali frizideri, prodavnice koje se zatvaraju u 6, a nedeljom ne rade, i sto ovde nisu tako usluzni bas kao u Kanadi. Mozemo ti dati dosta saveta. Ovde ima dosta naseg sveta, ali nekako nije bas dobro organizovan. U Kanadi, bar gde smo mi ziveli (Kalgari) bilo nas je oko 1500 do 2000 ali smo bili relativno dobro organizovani, s obzirom na okolnosti. Savetujem ti da potrazis prijatelje i medju drugim nacijama, ne samo medju nasim ljudima. Ako si zainteresovana mozemo da uspostavimo direktan konakt putem elektronske poste. Vec sam dobio kritiku sto ne pisem na Engleskom jeziku.